duo d'arte

duo d’arte

Vocale klassieke muziek op maat voor uw tentoonstelling.

De opening van een nieuwe tentoonstelling is een feestelijke gebeurtenis. Het duo d’arte kan u daarbij helpen. Henriette Schenk en Inessa Kouteinikova, twee klassieke mezzosopranen, maken samen met een pianist voor u een programma op maat van ongeveer een half uur tot drie kwartier.

Muziek en beeldende kunst vormen voor ons een twee-eenheid, omdat zij een tijdsbeeld treffend kunnen weergeven. Daarom zijn we begonnen met het verzorgen van uitvoeringen voor musea, waarbij wij ons laten leiden door de geëxposeerde beeldende kunstenaar en zijn muzikale tijdgenoten.

Daarnaast specialiseren wij ons in themaprogramma’s zoals liederen over water, lucht, de jeugd, de ouderdom.

Wij hebben eerder uitvoeringen gegeven met muziek uit de vroege en late barok (Claudio Monteverdi, Georg Friedrich Händel) uit de Romantiek (o.a. Michaïl Glinka, Pjotr Tsjaikovski), en met muziek uit de 20e eeuw (o.a. Kurt Weill, Dmitri Sjostakovistj).

Mede op basis van onze kunsthistorische achtergrond stellen wij graag met u een programma samen. Dit programma voeren we uit op locatie van de expositie in een ruimte met een piano of vleugel of een bijzonder goed keyboard.

Kosten in overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henriette Schenk (henrietteschenk@gmail.comen Inessa Kouteinikova (inessa@xs4all.nl).

Wilt u meer weten?